Mijn account

Draaistoel Michelin – In verschillende stoffen verkrijgbaar

 739,00 incl BTW

Deze draaistoel heeft een luxe uitstraling en een stevige zitting. Dit meubel is te gebruiken als eetkamerstoel. De stoel is verkrijgbaar in 700+ verschillende materialen en kleuren. Het frame kan geleverd worden in 3 verschillende kleuren. Zo zit er altijd een materiaal tussen die past bij jouw interieur.

Beschikbaar via nabestelling

Draaibare stoel Michelin

De luxe draaistoel Michelin heeft een stevige zitting en rugleuning. Deze opvallende stoel wordt geleverd met een draaivoet. Deze is 360 graden draaibaar. Deze comfortabele stoel kan gebruikt worden als eetkamerstoel.

De Michelin draaistoel heeft een open rugleuning. Voor de finishing touch kun je de stoel stylen in een stof en een metalen frame naar keuze. Het frame wordt standaard geleverd in zwart, maar kan daarnaast ook voor een meerprijs in platinum en quartz geleverd worden.

Let op: De prijs van deze draaistoel betreft de vanaf-prijs van de eetkamerstoel. Bekijk hieronder de vanaf-prijs per stofgroep of kom langs in onze winkel voor het gehele overzicht van de prijzen.

Afmetingen Michelin eetkamerstoel

De afmetingen van de Michelin eetkamerstoel zijn als volgt:

  • Hoogte: 80 cm
  • Diepte: 68 cm
  • Breedte: 69 cm
  • Zithoogte: 49 cm
  • Zitdiepte: 54 cm
  • Zitbreedte: 48 cm
  • Armleuning hoogte: 73 cm
  • Gewicht: 10 kg

Deze stoel is geschikt voor eettafels met een tafelblad waarvan de onderkant ongeveer 76 cm hoog is. De stoel heeft een zwarte draaivoet. Wil je wieltjes onder deze stoel? Dan is model Bridgestone een goed alternatief! Onze medewerkers geven je graag meer informatie.

Vanaf prijs Michelin stoelen

€ 739
Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Hieronder vind je de vanaf-prijzen per stofgroep betreft de Michelin draaistoel met een zwart frame exclusief viltdopjes. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel om een impressie te krijgen van alle materialen en kleuren.

Prijsindicatie draaistoel Michelin met een zwart frame exclusief viltdopjes, in

Stofgroep
Studio/Boulevard: € 739
Boutique, Pellissimo en Porem: € 759
Atelier en Florence: € 779
Avenue: € 799
Luxury en Charme: € 829

Meerprijs viltdopjes: €12,50 per stoel
Meerprijs Platinum frame: €16,-
Meerprijs Quartz: €16,-

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua materialen en kleuren, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel.