Mijn account

Eetkamerstoel Madrid – Optioneel draaibaar

 219,00 incl BTW

Deze comfortabele eetkamerstoel heeft een stevige kuipzitting. Naast een eetkamerstoel met een vaste metalen of houten poot in verschillende kleuren, is deze stoel ook verkrijgbaar met een draaibare poot en als bureaustoel. Je kunt kiezen uit maar liefst 13 verschillende stofgroepen. Zo zit er altijd een materiaal tussen die past bij jouw interieur.

Beschikbaar via nabestelling

Vaste of draaibare eettafelstoel Madrid

Deze comfortabele eetkamerstoel Madrid heeft een stevige kuipzitting. De stoel kan geleverd worden in verschillende materialen en met een metalen of houten poot in verschillende kleuren. De eetkamerstoelen van hoge kwaliteit kunnen voorzien worden een vast of draaibaar onderstel.

Let op: De prijs van deze stoel betreft de vanaf-prijs van de eetkamerstoel met zwart metalen vaste poot. Bekijk hieronder de vanaf-prijs per stofgroep of kom langs in onze winkel voor het gehele overzicht van de prijzen.

Afmetingen Madrid stoel

De afmetingen van de Madrid eetkamerstoel zijn als volgt:

  • Rughoogte: 88 cm
  • Zithoogte: 48,5 cm
  • Zitdiepte: 46 cm
  • Zitbreedte: 40 cm
  • Armleuning hoogte: 64 cm

Standaard wordt de stoel geleverd met een zwarte vaste voet. Daarnaast kun je ook kiezen voor verschillende kleuren metaal of hout en een draaivoet in metaal of hout.

Vanaf prijs Madrid stoelen

€ 219
Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Hieronder vind je de vanaf-prijzen per optie betreft de Madrid eetkamerstoel met een vaste metalen voet. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel om een impressie te krijgen van alle materialen, poten en kleuren.

Prijsindicatie eettafelstoel Madrid met een vaste metalen voet, in

Stofgroep
Monolith: € 219
Run Again: € 229
Wonder: € 219
Ribcord: € 219
Sino: € 229
Be Real: € 249
Tyler: € 269
Be handsome: € 239
Be great: € 249
Milan: € 249
Boston: € 229
Jewel: € 249
Jasper: € 249

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua materialen en afwerkingen van het onderstel, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel.