Mijn account

Eetkamerstoel Seoul – Optioneel draaibaar

 379,00 incl BTW

Deze nieuwe eetkamerstoel heeft een luxe uitstraling en een stevige kuipzitting. Naast een eetkamerstoel met een vaste metalen of houten poot in verschillende kleuren, is deze stoel ook verkrijgbaar met een draaibare poot, als barkruk en als bureaustoel. Je kunt kiezen uit maar liefst 13 verschillende stofgroepen. Zo zit er altijd een materiaal tussen die past bij jouw interieur.

Beschikbaar via nabestelling

Vaste of draaibare eettafelstoel Seoul

Deze luxe eetkamerstoel Seoul heeft een chique kuipzitting met een stevig zitvlak. De stoel kan geleverd worden in verschillende materialen en met een metalen of houten poot in verschillende kleuren. De eetkamerstoelen van hoge kwaliteit kunnen voorzien worden een vast of draaibaar onderstel.

Let op: De prijs van deze stoel betreft de vanaf-prijs van de eetkamerstoel met zwart metalen vaste poot. Bekijk hieronder de vanaf-prijs per stofgroep of kom langs in onze winkel voor het gehele overzicht van de prijzen.

Afmetingen Seoul stoel

De afmetingen van de Seoul eetkamerstoel zijn als volgt:

  • Rughoogte: 82 cm
  • Zithoogte: 48 cm
  • Zitdiepte: 43 cm
  • Zitbreedte: 44 cm
  • Armleuning hoogte: 68 cm

Standaard wordt de stoel geleverd met een zwarte vaste voet. Daarnaast kun je ook kiezen voor verschillende kleuren metaal of hout en een draaivoet in metaal of hout.

Vanaf prijs Seoul stoelen

€ 209
Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Hieronder vind je de vanaf-prijzen per optie betreft de Seoul eetkamerstoel met een vaste metalen voet. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel om een impressie te krijgen van alle materialen, poten en kleuren.

Prijsindicatie eettafelstoel Seoul met een vaste metalen voet, in

Stofgroep
Monolith: € 209
Run Again: € 209
Wonder: € 209
Ribcord: € 209
Sino: € 229
Be Real: € 239
Tyler: € 239
Be handsome: € 229
Be great: € 239
Milan: € 239
Boston: € 209
Jewel: € 249
Jasper: € 239

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua materialen en afwerkingen van het onderstel, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel.