Mijn account

Ovale eetkamerbank Bergen

 1.599,00 incl BTW

Let op: De prijs van deze bank betreft de vanaf-prijs van een eetkamerbank van 220 cm.

Deze ovale eetkamerbank past perfect bij jouw ovale eetkamertafel. Hij heeft zachte uitstraling door de hoge rugleuning en de dikke zitting. De eettafelbank is te bestellen in meerdere maten, kleuren en materialen. Lees verder voor meer informatie.

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën , Tag

Ovale eetkamerbank Bergen

Een eetkamerbank kan niet bij jouw ovale eetkamertafel? Niets is minder waar! Zeker deze ovale bank past perfect bij een ovale eettafel. De bank is ideaal om op te borrelen met bezoek. Met de verschillende materialen, kleuren en maten is dit meubel perfect te combineren in iedere interieurstijl! Voor een complete eetkamer, hebben wij bijpassende stoelen in onze collectie.

Bergen eettafelbank

De bank is alleen verkrijgbaar in een ovaal model. Je kunt kiezen uit 3 maten, namelijk 220 cm, 240 cm en 260 cm. Standaard is de bank voorzien van zwart houten poten. Daarnaast kun je ook kiezen voor beuken of koloniale poten. Voor een meerprijs van €50,- per zitvlak kun je de poten ook in de volgende CBM kleuren laten spuiten:

Afmetingen Bergen bank

De eetkamerbank die verkrijgbaar is in 3 maten is verder voorzien van standaard afmetingen:

  • Rughoogte: 87 cm
  • Zithoogte: 50 cm
  • Zitdiepte: 49 cm

Vanaf prijs Bergen eetkamerbank

€ 1.599,-
Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Hieronder vind je de vanaf-prijzen per materiaalgroep per maat betreft de Bergen bank. Let op! Deze vanaf-prijs is gebaseerd op een bank zonder extra opties. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel om een impressie te krijgen van alle materialen.

Prijsindicatie eetkamerbankbank van in

Stofgroep
1 – 220 cm: € 1.599,-
2 – 220 cm: € 1.695,-

1 – 240 cm: € 1.649,-
2 – 240 cm: € 1.759,-

1 – 260 cm: € 1.725,-
2 – 260 cm: € 1.859,-

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor verdere informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua materialen en maten, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel

Voor informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua opstellingen, materialen en maten, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel.