Mijn account

Ovale eetkamerstoel Bergen

 419,00 incl BTW

Deze ovale eetkamerstoel past perfect bij jouw ovale eetkamertafel. Hij heeft zachte uitstraling door de hoge rugleuning en de dikke zitting. De eettafelstoel is te bestellen in meerdere kleuren en materialen. Lees verder voor meer informatie.

Beschikbaar via nabestelling

Eetkamerstoel ovaal Bergen

Deze ovale eetkamerstoelen passen perfect bij een ovale eettafel. De stoel is ideaal om op te borrelen met bezoek. Met de verschillende materialen en kleuren is dit meubel perfect te combineren in iedere interieurstijl! Voor een complete eetkamer, hebben wij bijpassende eetkamerbank in onze collectie.

Bergen eettafelstoel

De stoel is alleen verkrijgbaar in een ovaal model. Standaard is de eetkamerstoel voorzien van zwart houten poten. Daarnaast kun je ook kiezen voor beuken of koloniale poten. Voor een meerprijs van €50,- per stoel kun je de poten ook in de volgende CBM kleuren laten spuiten:

Afmetingen Bergen stoel

De stoel die verkrijgbaar heeft de afmetingen:

  • Rughoogte: 87 cm
  • Zithoogte: 50 cm
  • Zitdiepte: 49 cm
  • Zitbreedte: 59 cm

Vanaf prijs Bergen eetkamerbank

€ 419,-
Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Hieronder vind je de vanaf-prijzen per materiaalgroep per maat betreft de Bergen stoel. Let op! Deze vanaf-prijs is gebaseerd op een eetkamerstoel zonder extra opties. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel om een impressie te krijgen van alle materialen.

Prijsindicatie eettafelstoel in:

Stofgroep
1: € 419,-
2: € 449,-

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor verdere informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua materialen en maten, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel.