Mijn account

Soof bank

 3.299,00 incl BTW

De Soof is een zeer comfortabele half ronde bank. Creëer je eigen look met een stofkeuze uit onze collectie.

Beschikbaar via nabestelling

Woonkamerbank Soof

De bank “Soof” is een perfecte keuze als je een comfortabele eyecatcher zoekt voor in jouw woonkamer. De bank heeft een knusse uitstraling, dit komt vooral door de losse kussens, ronde vormen en optionele losse armleuning(en) of losse hoofdsteun. Het meest kenmerkende element is de trapeze, dit element heeft een extra diepe ronding met rondlopende armleuning en dit is dé perfecte plek om te ontspannen! De bank kan in diverse maten en stoffen geleverd worden. Bijvoorbeeld: 2 zits bank met 2 armen 1.51 breed in stofgroep A: € 893,-

Modulaire bank Soof 

Romp: Het dragende gedeelte is opgebouwd uit beuken regels en milieuvriendelijk vezelplaat. Het comfort wordt bevorderd door een combinatie van polyether en dacron.
Vering: Nosag veren van staal afgedekt met polyamide
Zitkussen: HR 38 Koudschuim afgedekt met dacron
Rugkussen: Schottenkamers opgevuld met conforel

Afmetingen

Hoogte: 85 cm
Zithoogte: 47 cm
Zitdiepte: 56 cm

Vanaf-prijs bank Soof

€893
Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Hieronder vind je de vanaf-prijzen per materiaalgroep betreft de Soof bank. Let op! Deze vanaf-prijs is gebaseerd op een 2 zits bank, van 100 x 172 cm, met twee armleuningen. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel om een impressie te krijgen van alle materialen.

Prijsindicatie 2 zits bank, van 100 x 172 cm, in

Stofgroep:

A: € 893
B: € 919
C: € 946
D: € 972
E: € 999
F: € 1.029

Combi leder:

Bull: € 1.085
Micro: € 1.114
Zorro: € 1.191

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua opstellingen, materialen en maten, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel. Heb je een vraag? Dan kun je ook telefonisch of via email contact opnemen.