Mijn account

Sierkussen Azila Off White – 30 x 45 cm

 69,00 incl BTW

Sierkussen Azila geeft een zachte uitstraling aan jouw interieur én zorgt voor extra comfort tijdens een avondje tv kijken. Met een afmeting van 30×45 cm is dit kussentje perfect als sierkussen én lendensteun. Het Azila kussentje is een van de vele kleuren, structuren en prints van Claudi die bij ons verkrijgbaar zijn!

SKU 51575 Categorieën , , Tag

Azila sierkussentje gebroken wit

Dit luxe kussen zorgt voor comfort én een warme uitstraling. Het sierkussen heeft een rustige gebroken witte ‘vacht’ voor een zachte look. Door de kleine afmeting van 30×45 cm is dit sierkussentje perfect te combineren met de rest van onze collectie. Net zoals alle andere kussens van Claudi is dit kussen gemaakt in Nederland en gevuld met hoogste kwaliteit, milieu- en diervriendelijke donsveren.

Kussens Claudi

CLAUDI is een merk met een exclusieve en luxueuze plaid en kussencollectie. Gebaseerd op een samenwerking met ontwerpers, die de collectie een uniek karakter geven, en gebruikmakend van textiel van de meest prestigieuze leveranciers. De collectie heeft een kenmerkende stijl die ook buiten de Nederlandse grenzen herkend wordt.

Meer zien van dit prachtige merk? Bekijk dan een greep van onze gehele Claudi collectie op onze website of kom langs in onze winkel.

Heb je een kussen of dekentje op de website van Claudi gezien, maar staat deze niet bij ons op de website? Geen zorgen! Wij kunnen de meeste modellen voor jou bestellen!

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en alle andere plaids, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.