Mijn account

Dressoir mix van oud gerecycled hout en metaal

 1.430,00 incl BTW

Dressoir mix van oud gerecycled hout en metaal

Dit dressoir is voorzien van 3 legplanken en 4 lades. Deze geven u veel opbergmogelijkheden én kunnen gebruikt worden om al uw mooie decoratie op te plaatsen. Deze kast geeft uw woning een stoere en robuuste uitstraling.

Dressoir van gemixt hout

Deze kast is gemaakt van een mix van oud gerecycled hout. Dit hout heeft een natuurlijke kleur en structuur. Ieder stukje hout ziet er weer anders uit. Daardoor is ieder meubel uniek. Het hout geeft uw interieur een warme uitstraling.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen houten dressoir
  • Lengte: 192 cm
  • Breedte: 55 cm
  • Hoogte: 93 cm
Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en vergelijkbare dressoirs, staan onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kunt u ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.