Mijn account

Dressoir visgraat mangohout zwart 210 cm

 989,00 incl BTW

Dressoir visgraat mangohout zwart 210 cm

Dit dressoir is voorzien van een speels visgraat patroon op de twee deuren. Daartussen heeft de kast 4 ruime lades. Deze geven u veel opbergmogelijkheden. Het zwarte dressoir kan gebruikt worden om al uw mooie decoratie op te plaatsen. Deze kast geeft uw woning een stoere en rijke uitstraling.

Dressoir van mangohout

Deze kast is gemaakt van een gezandstraald mangohout afgewerkt met zwarte lak. De kast is voorzien van een visgraat patroon en een zwart afgelakte metalen frame. Het dressoir geeft uw interieur een warme rijke uitstraling.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen houten dressoir
  • Breedte: 210 cm
  • Diepte: 45 cm
  • Hoogte: 75 cm

Dit dressoir is ook verkrijgbaar in 165 cm lang. Daarnaast is er ook een TV meubel in 165 en 210 cm lang verkrijgbaar.

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en vergelijkbare dressoirs, staan onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kunt u ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.