Mijn account

Dressoir zwart mangohout 4 deuren 180 cm

 999,00 incl BTW

Een zwart dressoir geeft je interieur een luxe uitstraling. Door het chique handvat met een omringend patroon in de vorm van een zon, is dit hoge dressoir zeer opvallend. Het dressoir, met 4 deurtjes, is gemaakt van massief mangohout en metaal. Deze kast heeft een afmeting van 180 x 42 x 85 cm.

Dressoir zwart mangohout 4 deuren 180 cm

Dit dressoir is voorzien van een 4 deurtjes waar je al je spullen in kwijt kunt. De deurtjes zorgen voor veel opbergmogelijkheden. Het zwarte meubel kan daarnaast gebruikt worden om al je mooie decoratie op te plaatsen. Deze kast geeft je woning een stoere en rijke uitstraling.

Kast van mangohout

Deze kast is gemaakt van een massief mangohout met een zwarte kleur. De handvaten en pootjes bestaan uit zwart en goud metaal. Rondom het gouden handvat zit een speels patroon die lijkt op zonnestralen. Het dressoir zorgt voor een sfeervol interieur.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen zwart dressoir
  • Breedte: 180 cm
  • Diepte: 42 cm
  • Hoogte: 85 cm

Dit dressoir is ook verkrijgbaar in een tv dressoir in 2 maten namelijk 160 en 190 centimeter lang. Wil je ook een bijpassende kast uit deze serie? Dan kun je kiezen voor een hoge kast van 100 x 42 x 190 cm of lage kast van 80 x 42 x 95 cm..

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en vergelijkbare dressoirs, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kun je ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.