Mijn account

TV dressoir Oud teak met metalen frame – 130 cm – 2 lades

 849,00 incl BTW

TV dressoir Oud teak met metalen frame 130 cm

Bent u op zoek naar een stoer industrieel tv meubel? Dan is dit item van oud teak en metaal een zeer geschikte keuze. De grote variatie aan lengtes zorgt ervoor dat dit TV dressoir in iedere ruimte past.

Een mooi én functioneel TV meubel

Dit TV dressoir is gemaakt van oud gerecycled teakhout. Het zwart stalen frame geeft het meubel een industriële uitstraling. Het dressoir is voorzien van meerdere lades om gemakkelijk al uw apparatuur en andere spullen in op te ruimen. Door de gladde planken met een geleefde look, heeft dit meubel een warme maar open uitstraling.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen TV meubel Oud teak

Dit TV dressoir is 130 cm breed, 45 cm diep en 45 cm hoog. Let op: Het dressoir is voorzien van 2 lades!

Voor ieder huis is er een geschikte lengte verkrijgbaar. Dit meubel is namelijk ook verkrijgbaar in 150, 170 en 220 cm. Het aantal lades hangt af van deze afmeting.

Bezoek Sfeervol Wonen

Meer weten? Onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven om al uw vragen over dit dressoir te beantwoorden.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.