Mijn account

Vakkenkast XL visgraat mangohout zwart 160 cm

 1.299,00 incl BTW

Vakkenkast XL visgraat mangohout zwart 160 cm

Deze vakkenkast is voorzien van een speels visgraat patroon op de 2 deuren. Daartussen heeft de kast 4 ruime lades en 4 legplanken. Deze geven u veel opbergmogelijkheden. De zwarte kast kan gebruikt worden om al uw mooie decoratie op te plaatsen. Deze kast geeft uw woning een stoere en rijke uitstraling.

Open kast van mangohout

Deze kast is gemaakt van een gezandstraald mangohout afgewerkt met zwarte lak. De kast is voorzien van een visgraat patroon en een zwart afgelakte metalen frame. De kast geeft uw interieur een warme rijke uitstraling.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen houten wandkast
  • Breedte: 160 cm
  • Diepte: 45 cm
  • Hoogte: 200 cm

Deze kast is ook verkrijgbaar in 90 cm breed. Daarnaast is er ook een dressoir in 165 en 210 cm en een TV meubel in 165 en 210 cm breed verkrijgbaar.

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en vergelijkbare dressoirs, staan onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kunt u ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.