Mijn account
Aanbieding!

TV dressoir – Erosiehout en metaal – 160x48x46 cm

Oorspronkelijke prijs was: € 825,00.Huidige prijs is: € 499,00. incl BTW

Dit tv dressoir is perfect voor een industrieel interieur. De combinatie van erosiehout met zwart metaal zorgt voor een stoere uitstraling. Het tv meubel is 160 cm lang, 48 cm diep en 46 cm hoog. De kast is voorzien van 2 deurtjes, 1 lade en 1 open vak voor je apparatuur. Dit showroommodel is nu in de aanbieding! Let op: OP=OP!

TV dressoir – Erosiehout en metaal – 160x48x46 cm

Dit tv dressoir is gemaakt van een combinatie van erosiehout en zwart metaal. Hierdoor past deze kast in een industriële woonkamer met een stoere uitstraling. Het dressoir is voorzien van 2 deurtjes, 1 lade en 1 open vak voor je apparatuur. Deze geven je veel opbergmogelijkheden én kunnen gebruikt worden om al jouw mooie decoratie op te plaatsen.

Let op: Dit showroommodel is eenmalig in de aanbieding. OP=OP!

TV meubel

Het dressoir is gemaakt van erosiehout in combinatie met metaal. Dit hout heeft een natuurlijke kleur en structuur. Ieder stukje hout ziet er weer anders uit. Daardoor is ieder meubel uniek. Het hout geeft jouw interieur een warme uitstraling.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. Je kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen dressoir

Past dit prachtige meubel in jouw interieur?

  • Lengte: 160 cm
  • Breedte: 48 cm
  • Hoogte: 46 cm
Bezoek Sfeervol Wonen

Wil je dit meubel een keer in het echt bewonderen? Voor meer informatie over deze en vergelijkbare dressoirs, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kun je ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.