Mijn account

TV dressoir erosiehout met 2 metalen lades en open vak – 130 cm

 669,00 incl BTW

TV dressoir erosiehout met 2 metalen lades en open vak – 130 cm

Dit tv meubel is voorzien van 1 open vak en 2 metalen lades. Deze geven u veel opbergmogelijkheden én kunnen gebruikt worden om al uw mooie decoratie op te plaatsen. Deze kast geeft uw woning een industriële uitstraling.

TV meubel van erosiehout

Het tv dressoir is gemaakt van erosiehout in combinatie met metaal. Dit hout heeft een natuurlijke kleur en structuur. Ieder stukje hout ziet er weer anders uit. Daardoor is ieder meubel uniek. Het hout geeft uw interieur een warme uitstraling.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen houten dressoir
  • Lengte: 130 cm
  • Breedte: 40 cm
  • Hoogte: 52 cm
Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en vergelijkbare dressoirs, staan onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kunt u ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.