Mijn account

TV dressoir gelakt Vergrijsd Jade groen – 4 lades en 2 deuren – 180 cm

 995,00 incl BTW

TV dressoir gelakt Vergrijsd Jade groen – 4 lades en 2 deuren – 180 cm

Dit tv meubel heeft een indrukwekkende uitstraling. De gelakte vergrijsd jade groene kleur in combinatie met zijn oriëntaalse uitstraling maakt deze kast een unieke verschijning. Het tv dressoir is voorzien van 4 lades en 1 dubbele deur.

TV meubel met gelakte finish

Dit tv dressoir is gemaakt van hout. Het meubel is mooi te combineren in een stoer, landelijk, strak, stijlvol en hotel chique interieur. De kleur en structuur van dit hout geeft uw interieur een moderne uitstraling.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen tv dressoir

Past dit prachtige tv meubel bij u in huis?

  • Lengte: 180 cm
  • Breedte: 45 cm
  • Hoogte: 50 cm
Bezoek Sfeervol Wonen

Wilt u dit meubel een keer in het echt bewonderen? Voor meer informatie over deze en vergelijkbare tv dressoirs, staan onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kunt u ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.