Mijn account

TV dressoir visgraat mangohout zwart 165 cm

 599,00 incl BTW

TV dressoir visgraat mangohout zwart 165 cm

Dit tv dressoir is voorzien van een speels visgraat patroon op de twee deuren. Daartussen heeft de kast 1 ruime lade en een legplank. Deze geven u veel opbergmogelijkheden. Het zwarte tv meubel kan gebruikt worden om al uw mooie decoratie op te plaatsen. Deze kast geeft uw woning een stoere en rijke uitstraling.

TV meubel van mangohout

Deze kast is gemaakt van een gezandstraald mangohout afgewerkt met zwarte lak. De kast is voorzien van een visgraat patroon en een zwart afgelakte metalen frame. Het tv dressoir geeft uw interieur een warme rijke uitstraling.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen houten dressoir
  • Breedte: 165 cm
  • Diepte: 45 cm
  • Hoogte: 50 cm

Dit tv meubel is ook verkrijgbaar in 100 cm, 145 cm, 180 cm, 210 cm en 240 cm breed. Daarnaast is er ook een dressoir in 165 en 210 cm lang verkrijgbaar.

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en vergelijkbare dressoirs, staan onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kunt u ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.