Mijn account

Lage wandkast zwart mangohout 2 deuren 95 cm hoog

 599,00 incl BTW

Een zwarte wandkast geeft je interieur een luxe uitstraling. Door het chique handvat met een omringend patroon in de vorm van een zon, is deze lage kast zeer opvallend. De wandkast, met 2 deurtjes, is gemaakt van massief mangohout en metaal. Deze kast heeft een afmeting van 80 x 42 x 95 cm.

Lage wandkast zwart mangohout 2 deuren 95 cm hoog

Deze wandkast is voorzien van een 2 deurtjes waar je al je spullen achter kwijt kunt. De deurtjes zorgen voor veel opbergmogelijkheden. Deze kast geeft je woning een stoere en rijke uitstraling.

Kast van mangohout

Deze kast is gemaakt van een massief mangohout met een zwarte kleur. De handvaten en pootjes bestaan uit zwart en goud metaal. Rondom het gouden handvat zit een speels patroon die lijkt op zonnestralen. Deze kast zorgt voor een sfeervol interieur.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen zwarte wandkast
  • Breedte: 80 cm
  • Diepte: 42 cm
  • Hoogte: 95 cm

Deze kast is ook verkrijgbaar in een hoge variant van 100 x 42 x 190 cm. Wil je ook een bijpassende kast uit deze serie? Dan kun je kiezen voor een bijpassend tv dressoir in 2 maten namelijk 160 en 190 centimeter lang. Daarnaast is er ook een hoog dressoir van 180 x 42 x 85 cm verkrijgbaar.

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en vergelijkbare kasten, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kun je ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.