Mijn account

Vitrine Winkelkast met schuifdeuren Dark Gray (verkrijgbaar in meerdere kleuren)

 2.879,00 incl BTW

Deze chique vitrine winkelkast, van 187 x 51 x 220 cm, kan geheel naar wens samengesteld worden. Verkrijgbaar in 14 kleuren met 8 verschillende soorten deurbeslag.

Vitrine Winkelkast met schuifdeuren Dark Gray

Deze chique kast is voorzien van 4 schuifdeuren, waarvan 2 met glas en 6 dichte. Voor extra opbergruimte is de kast voorzien van 2 grote lades. Deze winkelkast biedt ontzettend veel opbergruimte en u kunt tegelijkertijd uw decoratie tentoonstellen. Deze buffetkast is perfect voor een chique interieur maar past ook goed in een landelijk of modern interieur.

Afmetingen houten wandkast

  • Breedte: 187 cm
  • Diepte: 51 cm
  • Hoogte: 220 cm

Modulaire buffetkast

De kast is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en met verschillende handvaten. Bekijk onderstaand het overzicht van de opties. De wandkast is gemaakt van grenenhout voor een hoge kwaliteit. Daarnaast kan de kast optioneel met eikenhouten details verrijkt worden.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Uitgebreide opties kast

Bij deze kast kunt u kiezen uit standaard kleuren en trend kleuren. Het is ook mogelijk om de buitenkant en binnenkant afwijkend in kleur te laten zijn. Het model in de showroom is voorzien van een Antique Dark Gray kleur met een Light Gray binnenkant. Wanneer je kiest voor een Antique afwerking, dan worden de randen licht geschuurd en afgewerkt op een speciale manier die het meubel een antieke uitstraling geeft. Deze procedure wordt handmatig uitgevoerd en is dus uniek en kan per product verschillen.

Daarnaast kun je eikenhouten details toevoegen voor een extra stoer uiterlijk.

Naast de kleur van de kast, kunt u ook kiezen voor handvaten in verschillende modellen en kleuren. Het model in de showroom heeft bronzen handvaten.

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en vergelijkbare wandkasten, staan onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kunt u ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.