Mijn account

Wandkast 4 deurs – Jade groene hoogglans Aziatische kast

 2.995,00 incl BTW

Deze unieke wandkast is voorzien van 4 deuren waarachter 3 legplanken schuilgaan. Met een breedte van 1.80 meter zorgt deze kast voor extra veel opbergruimte.

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën , ,

Oriëntaalse kast

Deze groene wandkast is een prachtig meubelstuk. Met zijn oriëntaalse uitstraling is deze kast een unieke verschijning. Het voordeel van dit model is de breedte van 1.80 meter in combinatie met 4 deuren waarachter 3 planken schuilgaan. Hierdoor heb je extra veel opbergruimte.

Gelakte Chinese kast

De brede 4 deurs kast is een Chinees authentiek meubel voor in bijvoorbeeld jouw woonkamer of slaapkamer. De prachtige details, zoals de unieke kleur, de grote deuren en sierlijke handvaten, zorgen ervoor dat je uren naar deze kast kunt kijken. De kast is voorzien van een metaal beslag en een warme bruine binnenkant. Het meubel is artisanaal met de hand vervaardigd.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen unieke wandkast

Past dit imposante meubelstuk bij jou in huis?

  • Breedte: 180 cm
  • Diepte: 45 cm
  • Hoogte: 200 cm
Bezoek Sfeervol Wonen

Wil je deze kast een keer in het echt bewonderen? Of heb je een vraag over deze of de rest van onze collectie kasten? Bezoek dan snel onze winkel in Veldhoven of neem contact op.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.