Mijn account

Winkelkast mat zwart oud hout met 2 glazen deuren, 3 lades en 2 dichte schuifdeuren

 2.649,00 incl BTW

Winkelkast mat zwart oud hout met 2 glazen deuren, 3 lades en 2 dichte schuifdeuren

Deze kast is voorzien van 2 glazen deuren en 3 lades en 2 dichte schuifdeuren. Hierdoor heeft u ontzettend veel opbergruimte en kunt u tegelijkertijd uw decoratie tentoonstellen. Deze kast heeft een stoere mat zwarte kleur. De binnenkant is handgeschilderd in een lichtgrijze tint. Dit geeft uw woning een luxe uitstraling.

Afmetingen houten wandkast
  • Breedte: 188 cm
  • Diepte: 52 cm
  • Hoogte: 225 cm
Buffetkast zwart

Deze oude houten kast heeft een mooie voelbare nerf structuur en is artisanaal bewerkt met een donkere beits. Deze kast is ook in een blanke variant verkrijgbaar

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en vergelijkbare kasten, staan onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kunt u ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.