Mijn account

Amsterdam eetkamerstoel

 239,00 incl BTW

De eetkamerstoel Amsterdam is comfortabel, modern en van hoge kwaliteit. Hierdoor kun je urenlang tafelen. De zitting is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. De eiken poot kan naast de natuurlijke houtkleur ook in zwart eiken hout of metaal geleverd worden. De stoel is in een draaibaar model en met vaste voet verkrijgbaar.

Amsterdam eetkamerstoel

De eetkamerstoel Amsterdam is van hoge kwaliteit. De stevige zitting zorgt voor jarenlang zitcomfort. Door de vormgeving past deze draaistoel uitstekend in een modern interieur. De stoel is verkrijgbaar in heel veel verschillende materialen en kleuren.

Let op: De vermelde prijs van deze stoel betreft de prijs vanaf prijs van deze stoel met een vaste metalen voet in de stoffen Wonder en Monolith.

De prijs van de stoel in de stof Run Again Beige met een naturel eiken draaipoot zoals het showroommodel kost €305,-. Kijk voor een overzicht van alle modellen onderstaand of kom langs in onze winkel.

Afmetingen Amsterdam stoel

  • Hoogte: 83 cm
  • Breedte: 62 cm
  • Diepte: 60 cm
  • Zithoogte: 49 cm
  • Zitdiepte: 44 cm
  • Zitbreedte: 41 cm
  • Armleuning hoogte: 70 cm
  • Gewicht: 7 kg

Draaistoel Amsterdam

De eetkamerstoel is comfortabel én gebruiksvriendelijk door de optionele draaibare zitting. De stoel draait na gebruik automatisch terug in de rechte positie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een rommelige uitstraling. Voor een strakke uitstraling kun je kiezen voor een poot gemaakt van zwart metaal. Daarnaast is de stoel ook verkrijgbaar in naturel eiken en zwart eiken.

Vanaf-prijs Amsterdam eettafelstoel

€ 239
Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Hieronder vind je de vanaf-prijzen per samenstelling wat betreft de Amsterdam draaistoel. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel om een impressie te krijgen van alle materialen.

Prijsindicatie van de Amsterdam eetkamerstoel met

Vaste metalen voet: € 239
Draaibare metalen voet: € 259
Vaste naturel eiken voet: € 297
Draaibare naturel eiken voet: € 305
Vaste zwarte eiken voet: € 297
Draaibare zwarte eiken voet: € 305

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor informatie over onder deze of andere eetkamerstoelen, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel

PRIJSWIJZIGINGEN EN TYPFOUTEN VOORBEHOUDEN.