Mijn account

Bijzettafel Cobble – Naturel – 37x30x46 cm

 169,00 incl BTW

Deze salontafels hebben een speelse vorm. Uitstekend te combineren maar ook los verkrijgbaar als bijzettafel en salontafel!

De hoge bijzettafel heeft een afmeting van 37 x 30 x 46 cm. Wil je meer weten over dit bijzettafeltje? Lees dan snel verder!

Bijzettafel Cobble – Naturel – 37x30x46 cm

Het bijzettafeltje Cobble heeft een luxe uitstraling met een speelse vorm. Het tafelblad in combinatie met de poot maakt deze tafel een unieke verschijning. De opvallende tafel is gemaakt van hout.

Bijzet tafel Cobble

De vormgeving van deze bijzettafel zorgt voor een speelse en toch rijke uitstraling. De tafel is gemaakt van naturel hout, waardoor de natuurlijke kenmerken van het hout zichtbaar blijven. Hierdoor heeft de tafel een luxe uitstraling.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. Je kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen bijzettafeltje

  • Lengte: 37 cm
  • Breedte: 30 cm
  • Hoogte: 46 cm
  • Gewicht: 19 kg

Dit bijzettafeltje kan uitstekend gecombineerd worden met de Cobble salontafel van 75x59x35 cm. Ook leuk: Deze bijzettafel en de salontafel zijn ook in een Naturel kleur verkrijgbaar!

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over de collectie salontafels, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.