Mijn account

Bo bank

 2.699,00 incl BTW

Als je op zoek bent naar een opvallende woonkamerbank die geschikt is voor jou en jouw hele familie, dan is de Bo bank het ideale model! Deze modulaire bank is te bestellen in verschillende opstellingen en materialen.

Bo bank

De Bo bank is imposant op een positieve manier. Deze bank is een eye-catcher in iedere ruimte. Met de dikke zitting is de bank ideaal om een lege ruimte aan te kleden.

De modulaire bank is geheel naar wens samen te stellen. Hierdoor kun je hem o.a. bestellen als love seat voor een stel of als hoekbank voor een hele familie.

Let op: De prijs van deze bank betreft de prijs van de opstelling en het materiaal zoals het showroommodel. Bekijk hieronder de vanaf-prijs of kom langs in onze winkel voor het gehele overzicht van de prijzen.

Afmetingen hoekbank Bo

Hoogte: 80 cm
Zitdiepte: 58 cm
Zithoogte: 45 cm
Armleuning breedte: +/- 28 cm

Vanaf-prijs woonkamerbank Bo

€ 1098,-
Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Hieronder vind je de vanaf-prijzen per materiaalgroep betreft de Bo bank. Let op: deze vanaf-prijs is gebaseerd op een love seat met een zitting van 120 cm breed met 2 armleuningen à +/- 28 cm per leuning. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel voor meer informatie en een impressie van alle materialen.

Prijsindicatie Bo bank, in

Stof
Art, Brave, Luxor, Merge, Miami, Plush, Sherlock, Softyl, Zeta en Zorro: €1.098
Goldy: €1.140
Loudy en Osbourne: €1.173
Touch mouse, Touch pearl en Touch toffee: €1.202

Leder
Cabrio, Rodeo, Texas en Western: € 1.202
Rawhide d.grey en Rawhide brown: € 1.248
Souplesse: € 1.738
Toledo, Cuba en Vintage: € 1.842

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua opstellingen, materialen en maten, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel.