Mijn account

Davino Draaifauteuil met kruispoot

 1.085,00 incl BTW

Wil je een fauteuil die uitstraalt in zijn comfort? Dan is de Davino draaifauteuil de juiste keuze! Deze stoel heeft een super zachte zitting en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Er is een keuze uit verschillende soorten stof en leer. Hierdoor past de stoel in bijna ieder interieur.

Davino Draaifauteuil met kruispoot

Deze draaifauteuil heeft een simpele maar toch luxe uitstraling. De stoel is voorzien van een zachte zitting en rugleuning voor extra zitcomfort. Hierdoor kun je uren blijven zitten op de stoel. Deze fauteuil is leverbaar in stof en leder in verschillende kleuren. Door de ruime keuze aan materialen past deze stoel in bijna ieder interieur. De kruispoot is gemaakt van zwart metaal. Liever een vaste stoel? De fauteuil is ook verkrijgbaar met een 4 normale poten.

Let op: De vermelde prijs van deze fauteuil betreft de prijs van de stoel in Rugby leder (cat. 4) in de kleur Brown met een zwart metalen kruispoot zoals het showroommodel. Kijk voor de vanaf-prijzen van deze fauteuil onderstaand of kom langs in onze winkel.

Comfortabele fauteuil Davino

Deze draaifauteuil heeft een zeer zachte zitting. Hierdoor kun je heerlijk relaxen in deze stoel.

  • Hoogte: 94 cm
  • Breedte: 71 cm
  • Diepte: 82 cm
  • Zithoogte: 46 cm
  • Zitdiepte: 54 cm

Deze fauteuil is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur. Het belangrijk om de bekleding te behandelen om het risico op vlekken te verminderen. Deze behandel producten zijn ook verkrijgbaar in onze winkel.

Vanaf-prijs

€ 847

Hieronder vind je de vanaf-prijzen per materiaalgroep betreft de Davino draaifauteuil met kruispoot. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel om een impressie te krijgen van alle materialen en voor een overzicht van de prijzen van de fauteuil met 4 poten.

Prijsindicatie Davino draaifauteuil met kruispoot, in

Stofgroep
1: € 847
2: € 856
3: € 872
4: € 896
5: € 922

Leergroep
0: € 922
1: € 988
2: € 1.008
3: € 1.067
4: € 1.085
5: € 1.098
6: € 1.118
7: € 1.160
8: € 1.182

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua materialen, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven.

PRIJSWIJZIGINGEN EN TYPFOUTEN VOORBEHOUDEN.