Mijn account

Diane bank

 3.089,00 incl BTW

Deze comfortabele bank is een perfecte keuze als je een luxe eyecatcher zoekt voor in jouw woonkamer. De bank is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren stof en combi leder én in verschillende opstellingen.

Diane bank

Met deze comfortabele bank kun je alle kanten op. De Diane bank is samen te stellen met ronde en rechte elementen. Dit betekent dat je echt elke interieurstijl kunt creëren. Door de ronde trapeze, hoekelement en ottomane krijgt de bank een verleidelijk design. Kies voor de rechte elementen om een traditionele en tijdloze uitstraling te creëren.

Let op: De prijs van deze bank betreft de vanaf-prijs. Bekijk hieronder de vanaf-prijzen per stofgroep of kom langs in onze winkel voor het gehele overzicht van de prijzen.

Diane woonkamerbank

Romp: Het dragende gedeelte is opgebouwd uit beuken regels en milieuvriendelijk vezelplaat. Het comfort wordt bevorderd door een combinatie van polyether en dacron.
Vering zitting: Nosag veren van staal afgedekt met polyamide
Vering rug: Singels
Zitkussen: HR 38 Koudschuim afgedekt met dacron
Rugkussen: SG 28 Polyether afgedekt met dacron

Afmetingen

Hoogte: 84 cm
Zithoogte: 45 cm
Zitdiepte: 57 cm
Armleuning: 24 cm

Vanaf-prijs Diane bank

€ 889
Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Hieronder vind je de vanaf-prijzen per materiaalgroep betreft de Diane bank. Let op! Deze vanaf-prijs is gebaseerd op een 2 zits bank, van 90 x 178 cm, met twee armleuningen. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel om een impressie te krijgen van alle materialen.

Prijsindicatie 2 zits bank, van 90 x 178 cm, in

Stofgroep

A: € 889
B: € 915
C: € 939
D: € 966
E: € 992

Combi leder

Bull: € 1.096
Micro: € 1.124
Zorro: € 1.197
Panda deluxe: € 1.223

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua opstellingen, materialen en maten, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel.