Mijn account

Lockerkast Bruin – 37x40x170 cm

 695,00 incl BTW

Op zoek naar een unieke eyecatcher voor in jouw interieur? Deze lockerkasten geven een stoere uitstraling aan jouw interieur.
De kasten zijn voorzien van 1 deurtje met daarachter 4 vakken. De houten kast heeft een mooie voelbare nerf structuur en is artisanaal bewerkt met een bruine beits. De kast heeft een afmeting van 37x40x170 cm en kan met een links of rechtsdraaiende deur geleverd worden.

Beschikbaar via nabestelling

Smal kastje Bruin

Dit robuuste kastje is een uniek model door de smalle vormgeving. Deze lockerkast is voorzien van een stoere bruine beits en een uniek handvat. De binnenkant heeft een warme bruine kleur, voorzien van 4 legplanken.

Houten lockerkast

Deze wandkast houten kast heeft een mooie voelbare nerf structuur en is artisanaal bewerkt met een bruine beits. Het kastje is verkrijgbaar met een links of rechtsdraaiende deur en heeft een afmeting van:

  • Breedte: 37 cm
  • Diepte: 40 cm
  • Hoogte: 170 cm

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. Je kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en vergelijkbare kasten, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kun je ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.