Mijn account

Lucia bank

 1.381,00 incl BTW

Een relaxed en stylish model. De bank Lucia zorgt voor een knusse uitstraling. Lucia is modulair en daarmee samen te stellen naar jouw wens. Weten wat de mogelijkheden precies zijn? Lees dan verder, kom dan langs in onze winkel of neem contact op.

Beschikbaar via nabestelling

Woonkamerbank Lucia

Lucia is van alle markten thuis. Met haar looks nodigt ze direct uit om heerlijk onderuitgezakt naar je favoriete serie te kijken. En pas op, als je eenmaal zit, kom je er voorlopig ook niet meer vanaf. De meegeleverde rugkussens geven Lucia die extra knusse look en zorgen er tegelijkertijd voor dat je ook lekker stevig rechtop kunt zitten.

Let op: De prijs van deze bank betreft de vanaf-prijs van een 3-zits bank. Bekijk hieronder de vanaf-prijzen per stofgroep of kom langs in onze winkel voor het gehele overzicht van de prijzen.

Lucia hoekbank

Romp: Het dragende gedeelte is opgebouwd uit beuken regels en milieuvriendelijk vezelplaat. Het comfort wordt bevorderd door een combinatie van polyether en dacron.
Vering: Nosag veren van staal afgedekt met polyamide
Zitkussen: HR 38 Koudschuim afgedekt met dacron en een comfortabele toplaag van conforel met latex sticks
Rugkussen: Opgebouwd uit schottenkamers met conforel bestaande uit een gesiliconeerde holle vezel die veerkrachtig is

Afmetingen loungebank Lucia

Hoogte: 86 cm
Zithoogte: 44 cm
Zitdiepte: 58 cm
Armleuning: 18 cm

Vanaf-prijs bank Lucia

€ 1.381
Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Hieronder vind je de vanaf-prijzen per materiaalgroep betreft de Lucia bank. Let op! Deze vanaf-prijs is gebaseerd op een 3 zits bank, van 110 x 196 cm, met twee armleuningen. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel om een impressie te krijgen van alle materialen.

Prijsindicatie 3 zits bank, van 110 x 196 cm, in

Stofgroep

A: € 1.381
B: € 1.421
C: € 1.461
D: € 1.501
E: € 1.541

Combi leder

Bull: € 1.702
Micro: € 1.742
Zorro: € 1.823
Panda deluxe: € 1.863

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua opstellingen, materialen en maten, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel.