Mijn account

Oud primitief dressoir 240x42x73 cm – oorspronkelijk oud bed – 4 deurs

 2.395,00 incl BTW

Een uniek dressoir voor in jouw interieur? Kies dan voor deze primitieve kast. Dit meubel is gemaakt van een oorspronkelijk oud bed uit China.

Oud primitief dressoir 240x42x73 cm – oorspronkelijk oud bed – 4 deurs

Dit dressoir heeft een indrukwekkende uitstraling. De donkere kleur in combinatie de, met een patroon versierde, deurtjes geeft deze kast een unieke verschijning. Het dressoir is voorzien van 4 deurtjes.

Kast gemaakt van een oud bed

Dit dressoir is gemaakt van hout van een oud bed. Het meubel is mooi te combineren in een stoer, landelijk, stijlvol en hotel chique interieur. De kleur en structuur van dit hout geeft jouw interieur een rijke uitstraling.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. Je kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen dressoir

Past dit prachtige meubel in jouw interieur?

  • Lengte: 240 cm
  • Breedte: 42 cm
  • Hoogte: 73 cm
Bezoek Sfeervol Wonen

Wil je dit meubel een keer in het echt bewonderen? Voor meer informatie over deze en vergelijkbare dressoirs, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kun je ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.