Mijn account

Paris eetkamerstoel – Optioneel draaibaar – Meerdere materialen

 239,00 incl BTW

De moderne eetkamerstoel Paris heeft een mooie uitstraling én is super comfortabel. De stoel is gemaakt van hoge kwaliteit materialen, waardoor je urenlang kun tafelen. De zitting is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. De zwart metalen poot kan ook in zwart eiken hout of natuurlijk eikenhout geleverd worden. De stoel is in een draaibaar model en met vaste voet verkrijgbaar.

Stoel Paris in meerdere materialen verkrijgbaar

Een moderne eetkamerstoel van hoge kwaliteit: de Paris stoel! De stevige zitting zorgt voor jarenlang zitcomfort. De zitting is verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren, zodat de draaistoel uitstekend past in bijna ieder interieur. De stoel is daarnaast verkrijgbaar met een vaste en draaibare zwart metalen poot, zwart eikenhouten poot en naturel eikenhouten poot.

Let op: De vermelde prijs van deze stoel betreft de prijs vanaf prijs van deze stoel met een vaste metalen voet. Kijk voor een overzicht van alle modellen onderstaand of kom langs in onze winkel.

Draaistoel Paris

De eetkamerstoel is comfortabel én gebruiksvriendelijk door de optionele draaibare zitting. De stoel draait na gebruik automatisch terug in de rechte positie, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een rommelige uitstraling. Voor een strakke uitstraling kun je kiezen voor een poot gemaakt van zwart metaal. Daarnaast is de stoel ook verkrijgbaar in naturel eiken en zwart eiken.

Vanaf-prijs Paris eettafelstoel

€ 219
Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Hieronder vind je de vanaf-prijzen per samenstelling wat betreft de Paris draaistoel. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel om een impressie te krijgen van alle materialen.

Prijsindicatie van de Paris eetkamerstoel met

Vaste metalen voet: € 219
Draaibare metalen voet: € 229
Vaste naturel eiken voet: € 264
Draaibare naturel eiken voet: € 286
Vaste zwarte eiken voet: € 264
Draaibare zwarte eiken voet: € 286

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor informatie over onder deze of andere eetkamerstoelen, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel

PRIJSWIJZIGINGEN EN TYPFOUTEN VOORBEHOUDEN.