Mijn account

Salontafel Cobble – Brown – 75x59x35 cm

 399,00 incl BTW

Deze salontafels hebben een speelse vorm. Uitstekend te combineren maar ook los verkrijgbaar als salontafel en bijzettafel!

De lage salontafel heeft een afmeting van 75 x 59 x 35 cm. Wil je meer weten over deze koffietafel? Lees dan snel verder!

SKU 230286 Categorieën , , Tags ,

Salontafel Cobble – Bruin – 75x59x35 cm

De salontafel Cobble heeft een luxe uitstraling met een speelse vorm. Het tafelblad in combinatie met de poot maakt deze tafel een unieke verschijning. De opvallende tafel is gemaakt van bruin hout.

Koffietafel Cobble

De vormgeving van dit salontafeltje zorgt voor een speelse en toch rijke uitstraling. De tafel is gemaakt van donker bruin geverfd hout, waardoor de natuurlijke kenmerken van het hout zichtbaar blijven. Hierdoor heeft de tafel een luxe uitstraling.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. Je kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen salontafeltje

  • Lengte: 75 cm
  • Breedte: 59 cm
  • Hoogte: 35 cm
  • Gewicht: 58 kg

Deze salontafel kan uitstekend gecombineerd worden met de Cobble bijzettafel van 37x30x46 cm. Ook leuk: Deze salontafel en de bijzettafel zijn ook in een Naturel kleur verkrijgbaar!

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over de collectie salontafels, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.