Mijn account

Salontafel set van 2 rond – inclusief 2 dienbladen

 1.055,00 incl BTW

Deze salontafelset met 2 verschillende dienbladen heeft een luxe uitstraling en is van hoge kwaliteit. Deze set is voorzien van een spiegel dienblad en een dienblad van hout met een witte afbeelding van een boom.

Naast dit model is de salontafel set verkrijgbaar in verschillende varianten. Het unieke aan deze set dat je de mogelijkheid hebt om een dienblad van Ethnicraft by Dawn Sweitzer toe te voegen als tafelblad. Zo kun je de salontafel geheel naar wens vormgeven en zo een geheel persoonlijke uitstraling creëren.

Let op!: De prijs van een set is afhankelijk het aantal en soort dienbladen die optioneel toegevoegd kunnen worden. De vanaf-prijs is €899,-

Salontafel set van 2 rond – modulair dienblad

Deze salontafelset is uniek doordat de tafelbladen bestaan uit 2 verschillende dienbladen. Het geheel heeft een luxe uitstraling en is van hoge kwaliteit. Deze set is voorzien van een spiegel dienblad en een dienblad van hout met een witte afbeelding van een boom. Het onderstel is gemaakt van zwart metaal en het originele tafelblad van donker hout.

Daarnaast kan de salontafel set ook besteld worden met een ander dienblad van Ethnicraft by Dawn Sweitzer. Deze modulaire tafeltjes kunnen gecombineerd worden met meerdere soorten dienbladen. Zo kun je de salontafel geheel naar wens vormgeven en zo een geheel persoonlijke uitstraling creëren.  Gebruikt je het dienblad tijdelijk of wil je geen extra laag op jouw tafel plaatsen? Dan kan deze set van salontafels ook gebruikt worden zonder dienblad.

Let op: de vermeldde prijs van deze set is inclusief de dienbladen op de eerste foto.

Koffietafel metaal

Dit meubelstuk heeft een luxe uitstraling door de combinatie van de vormgeving en materialen. Deze salontafels zijn handgemaakt in Indonesië. De set van 2 salontafels kunnen op verschillende manieren neergezet worden. Je kunt de salontafel combineren met het dienblad zoals in onze showroom, maar ook met andere dienbladen in verschillende materialen uit de collectie. Zo kun je kiezen uit een weerspiegelend tafelblad, een blad met een patroon of een dienblad met afbeelding. Hierdoor krijgt je interieur een speelse uitstraling. Kom langs in de winkel voor een overzicht van de mogelijkheden uit de gehele collectie.

De salontafel in onze showroom is voorzien van 1 prachtig groot brons kleurig spiegel dienblad en 1 kleiner houten blad met een print van een witte boom. De prijs van dit showroommodel is inclusief deze dienbladen. Wil je af en toe wisselen van tafelblad? Dan kun je het dienblad die je niet gebruikt, ook als bijvoorbeeld decoratie aan de muur hangen. Zie als voorbeeld de laatste foto.

Afmetingen salontafel 

  • Lengte: 93 / 62 cm
  • Breedte: 93 / 62 cm
  • Hoogte: 38 / 31 cm

Let op: dit zijn de afmetingen zonder dienblad. Het dienblad is 4 cm hoog en valt ongeveer 1 in het originele tafelblad, waardoor de tafel met dienblad +/- 41 cm hoog is.

De salontafel set is ook verkrijgbaar in een kleinere maat, namelijk 62x62x38 cm en 49x49x31 cm.

Wanneer je deze tafeltjes wilt schoonmaken of een vlek wilt verwijderen na het knoeien, kun je gebruik maken van een vochtige doek en natuurlijke zeep. Droog na het schoonmaken de tafel af met een zachte, schone doek. Gebruik geen schurende producten bij het reinigen.

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over onder andere deze set van 2 salontafels en andere salontafels uit onze collectie, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.