Mijn account

Teaktafel ovaal

 1.799,00 incl BTW

Deze karakteristieke ovale teaktafel van 240 x 110 x 77 centimeter kan besteld worden met een houten of metalen poot. Daarnaast is de tafel ook verkrijgbaar in 210 x 100 x 77 cm.

Teaktafel ovaal

Het robuuste hout van deze eetkamertafel maakt deze tafel uniek. Dit blad van oud gerecycled 100% FSC teak is massief. Het ovale tafelblad komt door de natuurlijke kenmerken van teakhout goed tot zijn recht. Het blad is afgewerkt met een grijze lak. Dit meubelstuk heeft een rijke uitstraling door de combinatie van de vormgeving en materialen.

Eetkamertafel teakhout

De combinatie van het rustieke dikke tafelblad en de spinpoot geeft het meubelstuk een warme uitstraling. Naast deze spinpoot is de tafel ook verkrijgbaar met een metalen spinpoot. De combinatie van het tafelblad en de metalen poot geeft het meubelstuk een moderne uitstraling.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. Je kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen eettafel

Deze prachtige eetkamertafel is in de volgende afmeting verkrijgbaar:

  • Lengte: 240 cm
  • Breedte: 110 cm
  • Hoogte: 77 cm

Deze tafel is ook verkrijgbaar in 210 x 100 cm.

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over onder andere de prijzen van deze tafel, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.