Mijn account

TV Dressoir Pure Nero – 180x60x45 cm

 1.395,00 incl BTW

Zoek je een tv dressoir voor in een stijlvol en stoer interieur? Dan is het tv meubel Pure Nero de juiste keuze. Deze kast heeft een afmeting van 180x60x45 cm en is voorzien van 2 deuren met 4 lades. Kijk voor meer informatie onderstaand.

Beschikbaar via nabestelling

TV meubel Pure Nero – 2 deurs – 4 lades

Deze robuuste kast is voorzien van 2 deurtjes en 4 lades. Het TV dressoir bied ontzettend veel opbergruimte. Daarnaast kan dit dressoir gebruikt worden als tv meubel, maar ook om jouw decoratie op te plaatsen. De taps toelopende pootjes geven de kast een luchtige uitstraling.

Afmetingen zwart dressoir

  • Breedte: 180 cm
  • Diepte: 60 cm
  • Hoogte: 45 cm

Lage kast zwart

Dit stoere tv meubel is gemaakt van elmhout. De houten kast heeft een mooie voelbare nerf structuur en is artisanaal bewerkt met een donkere beits.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. Je kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en vergelijkbare tv dressoirs, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kun je ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.