Mijn account

Vitrinekast Koeno – Old black – 175x53x225 cm

 2.395,00 incl BTW

Zoek je een vitrinekast voor in een landelijk, stoer of stijlvol interieur? Dan is de wandkast Keono de juiste keuze. Deze kast heeft een afmeting van 175x53x225 cm en is voorzien van 2 glazen deuren, 2 dichte deuren en 3 lades. Kijk voor meer informatie onderstaand.

Beschikbaar via nabestelling

Wandkast Koeno – Old black

Deze robuuste kast is voorzien van 2 glazen deuren met 3 legplanken, 3 lades en 2 dichte deuren met daarachter 2 legplanken. Achter de glazen deuren kun je jouw decoratie plaatsen. De dichte vakken bieden ontzettend veel opbergruimte. Deze vitrinekast heeft een stoere mat zwarte kleur. De binnenkant is handgeschilderd in een lichtgrijze tint. Dit geeft jouw woning een luxe uitstraling.

Afmetingen houten kast

  • Breedte: 175 cm
  • Diepte: 53 cm
  • Hoogte: 225 cm

Buffetkast Koeno zwart

Deze oude houten kast heeft een mooie voelbare nerf structuur en is artisanaal bewerkt met een donkere beits.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. Je kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en vergelijkbare kasten, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kun je ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.