Mijn account

Vitrinekast Olm wood – 140x50x220 cm

 2.195,00 incl BTW

Zoek je een vitrinekast voor in een landelijk, ruimtelijk of stoer interieur? Dan is de wandkast Olm wood de juiste keuze. Deze kast heeft een afmeting van 140x50x220 cm en is voorzien van 4 deuren waarvan 2 met 3 ruitjes met daarachter 3 legplanken. Daarnaast is de vitrine kast ook voorzien van 3 lades. Kijk voor meer informatie onderstaand.

Beschikbaar via nabestelling

Wandkast Olm wood – 4 deurs – 3 lades

Deze robuuste kast is voorzien van 2 glazen deuren met 3 legplanken, 3 lades en 2 dichte deuren. Achter de glazen deuren kun je jouw decoratie plaatsen. De dichte vakken bieden ontzettend veel opbergruimte. Deze vitrinekast heeft een landelijke blanke kleur. Dit geeft jouw woning een luxe uitstraling.

Afmetingen blank houten vitrinekast

  • Breedte: 140 cm
  • Diepte: 50 cm
  • Hoogte: 220 cm

Buffetkast naturel

Deze oude houten kast heeft een mooie voelbare nerf structuur en heeft een blanke kleur.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. Je kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en vergelijkbare kasten, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kun je ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.