Mijn account

Coming soon: Wall Art Queen Bee – Wendy Buiter – 198 x 140 cm – Limited Edition!

 2.350,00 incl BTW

Wil jij dit unieke decoratiestuk van Wendy Buiter in huis? Reserveer dan snel jouw exemplaar via info@sfeervolwonen.com. Er zijn slechts 250 stuks verkrijgbaar! OP=OP!
Deze wanddecoratie is op geweven doek. Deze prachtige wanddecoratie geeft heel veel sfeer aan jouw interieur.

Wall Art Queen Bee 198 x 140 cm

Deze wall art is is een one-of-a-kind pronkstuk. Dit prachtige kunstwerk is gemaakt door Wendy Buiter. Het item heeft een geweven doek en is voorzien van een houten lijst. Het kunstwerk Queen Bee is beperkt beschikbaar, slechts 250 stuks!

Geweven wall art

De wall art heeft een afmeting van 198 x 140 cm. De wanddecoratie is beperkt verkrijgbaar. Wil jij er een reserveren? Mail ons dan via info@sfeervolwonen.com met je contactgegevens erbij!

Om ervoor te zorgen dat de wall art in topconditie blijft, wordt regelmatig stofzuigen aanbevolen. Vermijd contact met water en direct zonlicht omdat dit na verloop van tijd kan leiden tot vervaging van de kleuren. Houd het artikel buiten bereik van kinderen en uit de buurt van agressieve chemicaliën of zuren, omdat deze het product kunnen beschadigen.

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en vergelijkbare wanddecoratie, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kun je ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.