Mijn account

Wall Art Tibetan Child 51 x 51 cm

 359,00 incl BTW

Naast wanddecoratie van glas hebben wij ook wanddecoratie van geweven doek. Deze prachtige wanddecoratie geeft heel veel sfeer aan jouw interieur.
Op dit unieke stuk staat een Tibetaans kind afgebeeld. Dit is een volk die in Azië leeft. Als je op zoek bent naar wanddecoratie met karakter én een verhaal, is deze wall art perfect voor jouw interieur!

Wall Art Tibetan Child 51 x 51 cm

Deze wall art is is een kleurrijk pronkstuk. Het item is uniek doordat het doek is geweven en voorzien is van een houten lijst. De afbeelding toont een indrukwekkend Tibetaans kind met karakteristieke kledij. De Tibetanen is een volk uit Azië oorspronkelijk uit het Tibet gebied. Dit prachtige decoratiestuk geeft een realistisch beeld weer, waar je uren naar kunt kijken.

Geweven wall art

De wall art heeft een afmeting van 51 x 51 cm inclusief lijst. De lijst is 8 cm aan alle zijdes. De wanddecoratie is verkrijgbaar met een taupe en blauwe achtergrond.

Naast deze afmeting is de wall art ook verkrijgbaar in 206×133 cm en 128×88 cm. Om ervoor te zorgen dat de gobelins in topconditie blijven, wordt regelmatig stofzuigen aanbevolen. Vermijd contact met water en direct zonlicht omdat dit na verloop van tijd kan leiden tot vervaging van de kleuren. Houd het artikel buiten bereik van kinderen en uit de buurt van agressieve chemicaliën of zuren, omdat deze het product kunnen beschadigen.

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en vergelijkbare wanddecoratie, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven. Daarnaast kun je ons telefonisch en per mail ook bereiken.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.