Mijn account

Miller eetkamerstoel

 369,00 incl BTW

Miller

Eetkamerstoelen worden dagelijks gebruikt, dus het is heel belangrijk dat u een keuze maakt waar u jaren plezier van heeft. De Miller is een comfortabele eetkamerstoel, die met zijn unieke uitstraling, in elk interieur past. De vaste stoffering is in heel veel verschillende kleuren, patronen en soorten materialen verkrijgbaar. Mede als de poten. Deze stoel vult uw interieur perfect aan.

Leren of velvet eetkamerstoel?

Heeft u een kleur of materiaal in gedachten, maar nog geen stoel gevonden die aan uw wensen voldoet? Kom dan eens langs om u te laten verrassen door de verschillende opties van de Miller eetkamerstoelen. U heeft de keuze uit ongeveer 700 verschillende stof-en of leersoorten. En ook de materiaalsoort van de poten kunt u zelf kiezen. Let op: De prijs van deze eetstoelen is afhankelijk van de materiaal keuze.

Miller eetkamerstoelen van hoge kwaliteit

Naast alle luxe stof- en leersoorten is er optioneel keuze uit een eiken of beuken frame. De Miller stoel is perfect voor eettafels van ongeveer 76 cm hoog. De zitting is gemaakt van stevig plaatmateriaal met een zachte maar stevige vulling. Daardoor is de stoel, na uren gebruik, nog steeds prachtig in vorm.

Afmetingen Miller stoel
  • Hoogte: 86 cm
  • Diepte: 61 cm
  • Breedte: 56 cm
  • Zithoogte: 51 cm
  • Zitdiepte: 44 cm
  • Zitbreedte: 45 cm
  • Armleuning hoogte: 64 cm
Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua materialen, staan onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven.

[ux_price_table title=”Vanaf-prijs Miller stoel” price=”€369″ description=”Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.” featured=”true”]

Hieronder vind u de vanaf-prijzen per materiaalgroep betreft de Miller eetkamerstoel. Let op: deze vanaf-prijs is gebaseerd op een eetkamerstoel in Pure en actie stof Genova. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel voor meer informatie en een impressie van alle materialen.

Prijsindicatie Miller eetkamerstoel, in

Stof

[bullet_item text=”vanaf €369″]

Leder

[bullet_item text=”vanaf: €563″]

[/ux_price_table]