Mijn account

Liberty fauteuil – Glamour Stof – Sand/Naturel/Cinnamon kleur

 649,00 incl BTW

Deze comfortabele fauteuil is een perfecte aanvulling voor een modern interieur. De fauteuil heeft een dikke zitting en rugleuning die bekleed is met Glamour stof.

Liberty fauteuil – Glamour Stof – Sand/Naturel/Cinnamon kleur

Deze fauteuil heeft een lage zitting met een stoere uitstraling. Het comfortabele zitkussen en de rugleuning hebben een gecapitonneerde bekleding van 100% PES verkrijgbaar in 3 kleuren. In deze fauteuil kun je uren doorbrengen.

Comfortabele stoel Liberty

Deze fauteuil heeft een lage zit. Hierdoor kunt je heerlijk relaxen in deze stoel. Deze fauteuil is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur. Naast stof is deze fauteuil ook verkrijgbaar in cognac kleurig Analine leder.

De bekleding van de stoel kun je schoonmaken met een droge doek. Om verkleuring te voorkomen adviseren wij om deze stoel niet in direct zonlicht te plaatsen. Daarnaast is het belangrijk om de stof te behandelen om het risico op vlekken te verminderen. Deze behandel producten zijn ook verkrijgbaar in onze winkel.

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua materialen, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven.

PRIJSWIJZIGINGEN EN TYPFOUTEN VOORBEHOUDEN.