Mijn account
Aanbieding!

Relaxfauteuil Quinn

 1.395,00 incl BTW

Een comfortabele relaxfauteuil met verschillende opties. De Quinn fauteuil is geheel verstelbaar en geeft een warme uitstraling aan jouw interieur.

Het showroommodel is nu in de aanbieding! Let op: OP=OP! 

Beschikbaar via nabestelling

Quinn relax fauteuil

Een comfortabele fauteuil die geheel in relax stand kan worden gezet. Geheel naar wens samen te stellen. Het unieke van deze fauteuil is dat dit model armleuningen heeft. Deze relaxfauteuil is verkrijgbaar in verschillende materialen en met verschillende opties.

Het showroommodel is nu in de aanbieding! Let op: OP=OP!

Samenstellen Quinn relax stoel

Ten eerste heb je de keuze uit 3 verschillende maten, namelijk S, M of L. Standaard is de stoel manueel verstelbaar, maar je kunt ook kiezen voor een elektrisch verstelbare fauteuil óf een elektrisch verstelbare motor met accu. Dit betekent dat de stoel snoerloos is. Je kunt daarnaast kiezen voor een gladde rug zoals het showroommodel, maar ook voor 4 andere patroontjes. Voor de patroontjes en prijzen van deze opties, contacteer of kom langs bij Sfeervol Wonen.

Let op: De vermelde prijs van de Quinn relaxfauteuil betreft de prijs van het medium showroommodel met gladde rug in Zorro stof met contrast stiksel. Deze stoel heeft een elektrische motor met accu. De definitieve prijs is onder andere afhankelijk van de materiaal keuze. Kijk voor de vanaf-prijzen in de onderstaande tabel of kom langs in onze winkel.

Afmetingen Quinn fauteuil

  • Zithoogte: 48 cm (small) / 50 cm (medium) / 52 cm (large)
  • Zitdiepte: 53 cm (small) / 55 cm (medium) / 57 cm (large)
  • Totale breedte: 69,5 cm
  • Totale diepte: 85 cm
  • Totale hoogte: 110 cm

Opties zijn: Elektrisch en elektrisch met accu. Deze fauteuil kan maximaal 130 kg dragen.

Vanaf-prijs relaxstoel Quinn

€ 1.538
Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Hieronder vind je de vanaf-prijzen per materiaalgroep betreft de Quinn relaxfauteuil. Let op: deze vanaf-prijs is gebaseerd op een stoel zonder extra opties. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel voor meer informatie en een impressie van alle materialen.

Prijsindicatie Quinn relaxfauteuil, in

Stof

Art, Brave, Luxor, Merge, Miami, Plush, Sherlock, Softyl, Zeta en Zorro: € 1.538
Goldy: € 1.578
Loudy en Osbourne: € 1.595
Touch mouse, Touch pearl en Touch toffee: € 1.606

Leder

Cabrio, Texas en Western: € 1.606
Rawhide brown: € 1.648
Souplesse: € 1.756
Toledo, Cuba en Vintage: € 1.767
Cowboy en Mustang: € 1.824

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua materialen, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven.