Mijn account

Eetkamertafel Metropole Rond Teakhout – 130 cm

 1.499,00 incl BTW

Eetkamertafel Metropole Rond – Teakhout – 130 cm

De opvallende vormgeving van deze stijlvolle eettafel maakt deze tafel uniek. Eettafel Metropole is gemaakt van gerecycled teakhout en heeft een ronde vorm. Het tafelblad is verjongd, zoals dat kenmerkend is voor de Metropole collectie.

Let op: De weergegeven prijs betreft het ronde model van 130 cm doorsnee. Voor de overige prijzen, kom langs in onze winkel of neem contact op.

Eettafel teakhout

De combinatie van het verjongde tafelblad met de zwart metalen spinpoot geeft het meubelstuk een rijke uitstraling. De poot is gemaakt van gecoat metaal. Het blad is gemaakt van teakhout, waardoor de natuurlijke kenmerken van het hout zichtbaar blijven. Hethout wordt uitgezocht op zijn unieke kwaliteiten en met de hand verwerkt. Daar horen scheurtjes, lijnen en onregelmatigheden bij: zij geven het zijn uitstraling en karakter.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen tafel

Deze prachtige eetkamertafel is verkrijgbaar in de maat:

  • ⌀ 130 x 78 cm
  • ⌀ 160 x 78 cm
Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over de collectie teaktafels en andere eetkamertafels, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.