Mijn account

Ronde eettafel Denkleh

 1.145,00 incl BTW

Ronde eettafel Denkleh

Deze prachtige eettafel ronde eettafel is gemaakt van een prachtig teak hout. De ronde vorm zorgt voor een gezellige sfeer tijdens het dineren.

Ronde eetkamertafel

Het blad heeft een gladde maar natuurlijke afwerking. Dit meubelstuk heeft een rijke uitstraling door de combinatie van de vormgeving en materialen. Naast deze spinpoot is de tafel ook verkrijgbaar met een rustieke kloosterpoot. De combinatie van het dikke tafelblad en de kloosterpoot van teak hout geeft het meubelstuk een klassieke uitstraling.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen tafel

Deze prachtige eetkamertafel heeft een diameter van 130 cm en is 79 cm hoog. De tafel is ook in de volgende diameters verkrijgbaar:

  • 140 cm: € 1.299,-
  • 150 cm: € 1.325,-
  • 160 cm: € 1.440,-
Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over onder andere de prijzen van deze tafel, staan onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.