Mijn account

Salontafel Robuust Teak 140×40 Zwart – blad 14 cm

 759,00 incl BTW

Salontafel Robuust Teak 140×40 Zwart

Deze prachtige salontafel Robuust Teak 140×40 is gemaakt van een 14 cm dik massief blad. Zoals de naam al zegt is deze eyecatcher gemaakt van oud teakhout.

Oud teakhout met een prachtige uitstraling

De dikke balk heeft een doorleefde uitstraling, pronkend op een voetstuk van mat zwart metaal. Het blad heeft een gladde afwerking, met een ruwe zijkant. Dit meubelstuk heeft een speelse én warme uitstraling door de combinatie van de vormgeving en materialen. De salontafel is naast de zwarte kleur ook beschikbaar in een natuurlijke hout kleur.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen Salontafel Robuust Teak 140×40

  • Lengte: 140 cm
  • Breedte: 40 cm
  • Hoogte: 30 cm

Ook in verkrijgbaar in de maat: L 120 X B 80 X H 30 cm.

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over onder andere de prijzen van deze salontafel, staan onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven.