Mijn account

Salontafel twee laags rond mangohout met zwart stalen frame small

 199,00 incl BTW

Deze prachtige ronde salontafel is voorzien van 2 lagen mangohout. In combinatie met het zwart metalen frame krijgt de tafel een stoere uitstraling.

Salontafel twee laags rond mangohout met zwart stalen frame small

Deze prachtige ronde salontafel is voorzien van twee bladen van mangohout. Daarnaast heeft deze tafel een prachtige stoere zwart stalen frame. De salontafel is apart verkrijgbaar, maar kan ook goed gecombineerd worden met de grote variant.

Salontafel rond

De combinatie van het houten tafelblad met het de zwarte poot geeft deze tafel luxe uitstraling. Het blad is gemaakt van mangohout en de poot van zwart staal. Het meubelstuk heeft een rijke uitstraling door de combinatie van twee tafelbladen, de vormgeving en materialen. De tafel is 65 x 65 x 33 cm.

De salontafel is ook verkrijgbaar in een grotere variant 85 x 85 x 44 cm.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. Je kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over onder andere de prijzen van deze en andere salontafels, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.