Mijn account

Side table Railway hout met onderblad

 429,00 incl BTW

Side table Railway hout

Bent u op zoek naar een stoere, industriële side table? Dan is dit item van oud railway en metaal een zeer geschikte keuze. De 2 planken zien er erg strak uit en zijn uiterst geschikt om mooie decoratie op te plaatsen.

Een robuuste sidetable

Deze sidetable is gemaakt van oud gerecycled railway hout. Het zwart stalen frame geeft het meubel een industriële uitstraling. Het tafeltje is voorzien van 2 planken om gemakkelijk al uw decoratie of andere spullen op te plaatsen. Het hout heeft een geleefde look, met een warme en unieke uitstraling.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen Railway side-table

Deze side-table is 120 cm breed, 35 cm diep en 85 cm hoog. Het meubel is voorzien van 2 planken.

Dit wandmeubel is ook verkrijgbaar met 2 lades.

Bezoek Sfeervol Wonen

Meer weten? Onze medewerkers voor u klaar in de winkel in Veldhoven om al uw vragen over deze side table te beantwoorden.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.