Mijn account

Sidetable Aron – Bruin

 629,00 incl BTW

Deze moderne sidetable is geschikt voor een stoer, landelijk, modern of rustig interieur. De afmeting van de tafel is 180x40x75 cm.

Het tafelblad is verjongd. In combinatie met de dichte poot krijgt het meubelstuk een rijke uitstraling. Het blad is gemaakt van donker bruin gelakt mangohout, waardoor de natuurlijke kenmerken van het hout zichtbaar blijven.

Wil je meer informatie over deze tafel? Lees dan snel verder.

Beschikbaar via nabestelling

SKU 95767 Categorieën , , Tags , ,

Bruine side table Aron

De opvallende vormgeving van deze stijlvolle sidetable maakt het meubel uniek. De tafel heeft een opvallende dichte poot. In combinatie met het verjongde tafelblad krijgt deze tafel een unieke uitstraling.

Wandtafel bruin Mangohout

De combinatie van het afgeronde tafelblad met de dichte poot geeft het meubelstuk een rijke uitstraling. Het blad is gemaakt van donker bruin gelakt mangohout, waardoor de natuurlijke kenmerken van het hout zichtbaar blijven. Hierdoor heeft de tafel een zachte uitstraling. Door de vormgeving heeft deze sidetable, van Eleonora, een speelse uitstraling, zonder druk te ogen.

Hout is een natuurlijk product, waardoor het materiaal kan gaan werken in een nieuwe omgeving. Voorkom dat het hout kromtrekt, door een luchtvochtigheid van minimaal 50% en maximaal 75% na te streven. U kunt hiervoor luchtbevochtigers gebruiken of een paar waterbakjes aan de verwarming hangen. Let op met airconditioners, deze kunnen een negatief effect veroorzaken!

Afmetingen tafel

Deze prachtige side table heeft een afmeting van 180x40x75 cm. De tafel is daarnaast ook in zwart verkrijgbaar. Het tafelblad kun je schoonmaken met een licht vochtige doek.

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over de collectie Aron tafels en andere sidetables, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.