Mijn account

Vloerlamp Turtle – Apollo – Schelpenlamp 200 cm

 375,00 incl BTW

Een prachtige lamp voorzien van gouden Capiz schelpen: De Turtle lamp. Het Apollo model is een echte bestseller. Dit betreft de afgeronde vorm van de lamp. Combineer met de andere maten en modellen voor een sfeervol interieur!

Vloerlamp Turtle – Apollo – Schelpenlamp 200 cm

Deze vloerlamp is een van de lampen uit onze grote collectie schelpenlampen. Alle schelpenlampen zijn handgemaakt, dus iedere lamp is uniek. De Turtle collectie bestaat uit goude capiz schelpen in een originele vorm op een fiberglas mal. De vloer verlichting heeft 3 lichtpunten met een E27 fitting.

Turtle vloerlamp Apollo

Deze vloerlamp is een prachtige aanvulling voor jouw interieur. De schelpen zorgen voor een sfeervolle sfeerverlichting. Let op, deze vloerlamp is exclusief lamp. Kies voor warme verlichting om deze lamp goed tot zijn recht te laten komen. Bij ons zijn ook led lampen met extra warm licht verkrijgbaar. Perfecte verlichting voor de Apollo lamp!

Afmetingen verlichting
  • Diameter: 18 – 28 cm
  • Hoogte: 200 cm

Deze verlichting is ook te bestellen in 70 cm, 100 cm en 150 cm hoog. Deze lamp is ook verkrijgbaar in de Wangi Gold, Coin Gold en Coin White collectie.
De Turtle vloer lamp heeft een zwarte eurosnoer met vloerschakelaar.

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over deze en alle andere schelpenlampen, staan onze medewerkers voor je klaar in de winkel in Veldhoven.

Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.