Mijn account

Butterfly bank

 1.509,00 incl BTW

Deze stoere bank heeft een comfortabele zitting, waardoor je lekker een avondje kunt bankhangen, maar ook bezoek kunt ontvangen. De modulaire bank is verkrijgbaar in heel veel verschillende materialen en kleuren.

Beschikbaar via nabestelling

Butterfly woonkamerbank

De prachtige Butterfly bank geeft ons vlinders in onze buik. Deze topper van het merk SEVN is robuust en zacht tegelijk. Door de grote keuze aan opstellingen en opties voor bekleding, poten en stiknaden, krijgt elk interieur het uiterlijk dat het verdient. De bank kan geheel naar jouw wens samengesteld worden.

Modulaire bank Butterfly

De Butterfly elementen zijn op veel verschillende manieren te combineren. Wil je een grote hoekbank of een stijlvolle 3 zits bank? Alles is mogelijk met deze modulaire bank.

Elk element heeft enkele standaard afmetingen:

  • Hoogte: 90 cm
  • Zithoogte: 45 cm
  • Zitdiepte: 55 cm

Verschillende opties voor een unieke look

Alle elementen zijn leverbaar in de gehele stof- en leercollectie van SEVN. Denk hierbij aan velours, linnen en combileder. Voor een overzicht van alle materialen in alle kleuren, kun je terecht bij Sfeervol Wonen Veldhoven.

Bij de combileder varianten Bull, Microleder en Pasadena is optioneel een open stiknaad mogelijk. De overige stoffen kunnen alleen met een vlinder naad geleverd worden.

Om jouw bank een extra robuuste look te geven kun je kiezen voor een zwarte metalen blokpoot of sledepoot. Heb je liever een iets zachtere uitstraling? Kies dan voor een houten taps toelopende poot. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren blank, zwart en koloniaal.

Opbouw comfortabele Butterfly bank

De romp van de bank is erg stevig door de combinatie van beuken regels met milieuvriendelijke vezelplaat. Om de romp een zachte en comfortabele uitstraling te geven is deze voorzien van polyether en dacron vulling.

Het zitvlak is voorzien van stalen nozag veren van hoge kwaliteit afgedekt met polyamide, die veel gewicht kan dragen. Voor een comfortabele maar stevige zitting zijn de zitkussens voorzien van HR 38 koudschuim afgedekt met dacron. De rugkussens zijn opgebouwd uit schottenkamers welke voorzien zijn van zeer veerkrachtig conforel; een gesiliconiseerde holle vezel.

Vanaf-prijs bank Butterfly

€904
Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.

Hieronder vind je de vanaf-prijzen per materiaalgroep betreft de Butterfly bank. Let op! Deze vanaf-prijs is gebaseerd op een 2 zits bank, van 98 x 147 cm, met 2 armleuningen en blokpoot zonder extra opties. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel om een impressie te krijgen van alle materialen.

Prijsindicatie 2 zits bank, van 98 x 147 cm, in

Stofgroep:

A: €904
B: €932
C: €960
D: €988
E: €1.016
F: €1.047

(Combi)leder:

Bull: €1.105
Microleder: €1.136
Pasadena: €1.217

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor meer informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua opstellingen en maten, staan onze medewerkers voor jou klaar in de winkel.