Mijn account

Maatwerk

Een stijlvolle én unieke inrichting?

Ga voor maatwerk meubels!

Onze specialisten kunnen u helpen met het uitkiezen van prachtige meubelen die wij voor u op maat laten maken. Wat dacht u van een maatwerk teakhouten eettafel? Uw eigen sfeervolle boomstamtafel van massief eikenhout of passende eetkamerstoelen met keuze uit meer dan 1000 materialen?

Eiken eetkamertafels op maat

Onder andere de eikenhouten tafelbladen zijn in alle maten leverbaar tot en met 5 meter lang en 6 cm dik! Deze massieve bladen kunnen ook verjongt worden. Hierdoor heeft u een robuuste tafel met een strakke uitstraling.

Dit oud eiken komt uit Duitsland en Frankrijk en krijgt door het drogen van het hout een natuurlijke kleur. Maandenlang wordt het hout buiten opgeslagen voor het de droogkamer in gaat. Uiteindelijk is het hout pas een jaar na het kappen geschikt om tot tafel te verwerken. Hierdoor is het hout van hoge kwaliteit en hoeft er niet veel meer te worden gedaan voor een prachtig meubelstuk. Er wordt dus ook geen speciale laklaag gebruikt om juiste kleur te krijgen.

Er zijn verschillende eikenhout soorten verkrijgbaar. Onder andere standaard eiken, Barn eiken en Castle eiken.  De standaard karakteristieke levende eikenhout soort past in ieder interieur. Bent u op zoek naar een industrieel tafelblad? Kies dan voor de op authentieke en ambachtelijke wijze verouderd barn eiken. Voor een extra uniek meubelstuk wordt het Castle eiken gestoomd voor een donkerbruine kleur.

Heeft u een specifieke wens qua tafelpoot, maar ziet u geen geschikte poot in onze showroom staan? Schroom dan niet om onze medewerkers erbij te roepen. Wellicht kunnen zij u helpen met het vervullen van uw wens. Er zijn namelijk nog veel meer modellen verkrijgbaar. Deze modellen worden zonder extra meerprijs op maat gemaakt voor uw tafelblad.

Uw gehele interieur op maat

Met maatwerk meubels van Sfeervol Wonen kunt u een uniek interieur volledig naar eigen wens samenstellen. Weet u nog niet helemaal zeker wat u wilt? U kunt contact opnemen met een van onze ervaren adviseurs voor een interieuradvies op maat. Zij kunnen u van A tot Z begeleiden en adviseren in het combineren van verschillende stijlen, die zorgen voor een passend geheel. Meer weten over ons maatwerk? Neem eens contact op met onze ervaren adviseurs voor meer informatie. Wij inspireren en helpen u graag naar sfeervol wonen op maat!