Mijn account

Stella bank

 4.179,00 incl BTW

Stella bank

Deze bank is niet alleen een prachtige aankleding voor uw interieur, het geheel is ook nog een super comfortabel voor een avondje bankhangen. Het opvallende van deze bank is de ingetrokken rug en schuine armleuning, voor een unieke uitstraling. Heeft u liever een vlakke rug? Dan kunt u kiezen voor de bank Sterre. Een bank met een vlakke rug en rechte armleuning is de bank Silvia. Wilt u een rechte armleuning maar wel een ingetrokken rug, dan is bank Sultan de juiste bank voor u.

Al deze banken hebben verder op alle vlakken dezelfde kenmerken. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel gevarieerde soorten en kleuren stof en leder.

Stella woonkamerbank

Romp: Beukenhout en spaanplaat
Vering: Nosag vering en singels
Zitkussen: HR 40 schuim afgedekt met minerale vezelwol
Rugkussen: HR 30 schuim afgedekt met minerale vezelwol
Poot: Zwart metaal of aluminium

Afmetingen

Hoogte: 82 cm
Diepte: 95 cm
Zitdiepte: 58 cm
Zithoogte: 47 cm
Armleuning hoogte: 55 cm

Bezoek Sfeervol Wonen

Voor informatie over onder andere de verschillende mogelijkheden qua opstellingen, materialen en maten, staan onze medewerkers voor u klaar in de winkel.

[ux_price_table title=”VANAF-PRIJS” price=”€ 1.283″ description=”Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden.” featured=”true”]

Hieronder vind u de vanaf-prijzen per materiaalgroep betreft de Stella bank. Let op! Deze vanaf-prijs is gebaseerd op een 2 zits bank, van 192 x 95 x 82 cm, met twee armleuningen. Prijswijzigingen en typfouten voorbehouden. Bezoek onze winkel om een impressie te krijgen van alle materialen.

Prijsindicatie 2 zits bank, van 192 x 95 x 82 cm, in

stofgroep:

[bullet_item text=”CAT.1: € 1.283″]

[bullet_item text=”CAT.2: € 1.412″]

[bullet_item text=”CAT.3: € 1.899″]

leder:

[bullet_item text=”D: € 1.899″]

[bullet_item text=”R: € 2.105″]

[bullet_item text=”S: € 2.312″]

[/ux_price_table]